غذاهایی که می توان از خوردن آنها در دبی لذت برد!
امارات متحده عربی ائتلافی متشکل از ۷ امارات یا امیرنشین در شبه جزیره عربستان واقع شده است. از این رو، تنوع غذاها بیشتر است. از شاورماهای داغ گرفته تا شیرین پلوهای خوشمزه . در ادامه با غذاهای مخصوص دبی آشنا می شوید.
شاورما Shawarma
یک لقمه پیتا عربی که با مرغ آبدار و خوشمزه یا بره تهیه می شود و در دبی طعم فوق العاده ای دارد . این غذا به آرامی بر روی یک باربیکیو عمودی به مدت بیش از ۱۲ ساعت در روز گریل می شود، که همین باعث می شود طعم و عطر آن تقویت شود. گوشت موجود در شاوراما معمولا در سیر، پیاز، زیره سبز، پاپریکا، گیاهان خوراکی، دارچین، گشنیز و روغن زیتون طعم دار می شود. در هنگام سرو غذا، همراه با سالاد و ماست خامه ای ارائه می شود که طعمی باورنکردنی دارد.
رستوران هایی که در آنها می توانید شاورما بخورید:
رستوران بلاد الشام | Belad Al Sham
رستوران زاروب | Zaroob Restaurant
رستوران اوپریشن فلال | Operation: Falafel
رستوران الصفدی | Al Safadi Restaurant
رستوران الحلب | Al Hallab
رستوران «آن دی وود» | On The Wood
کافه الملا | Al Mallah Cafeteria
شاورماما | Shawermama
مارگوگات Margoogat
این خورش گوشتی بر پایه گوجه فرنگی معمولا با مرغ یا گوشت بره تهیه می شود، اما می توان آن را با سیب زمینی یا سایر گزینه های گیاهی نیز درست کرد. ماده ای که غذا را طعم دار می کند، ادویه ای شبیه به ماسالا به نام (بزار) است که شامل زردچوبه، زیره، هل و دارچین و موارد دیگر می باشد.
مارگوگات را می توانید در رستوران های مختلفی از غذاخوری های محلی گرفته تا هتل های درجه یک پیدا کنید. به طور خاص، نسخه ای از این غذا که باید حتما امتحان کنید مارگوگات مرغ بر پایه کاری است که در آسیله در هتل رادیسون بلو سرو می شود.
الحریس Al harees
لذت سفر خود را با طعم خوشمزه الحریس که یک غذای محبوب و سنتی در دبی است، دوچندان کنید. تهیه این غذای خاص دبی ساعت ها به طول می انجامد و باید به غلظت فرمی مانند برسد. مواد اولیه این غذا عبارتند از تکه های آبدار گوشت، کره، گیاهان معطر و ادویه ها. سادگی مواد اولیه باعث می شود الحریس به یک غذای مغذی و در عین حال فوق العاده تبدیل شود. تا به امروز، نسخه الحریس دبی بهترین گزینه ممکن است زیرا با غلظت مناسب و با شیوه ای زیبا با سس کشمش و خرمای شیرین سرو می شود.
خوبز Khubz
این غذای محبوب دبی احتمالا ساده ترین غذا در این فهرست است. خوبز که با نام خوبز تنور نیز شناخته می شود، نوعی نان عربی است که به خوبی همراه با غذاهایی مانند بادمجان و هوموس یا حمص هماهنگی دارد. این نان سفید از گندم کامل بافتی شبیه به نان دارد زیرا با خمیر مایه درست نمی شود. با این وجود، همچنان تهیه آن به همان اندازه طول می کشد. این نان پیتا مانند را می توان با بیشتر غذاهای سنتی دبی استفاده کرد، به همین دلیل است که محبوبیت بسیار زیادی دارد.
بریانی Biryani
این غذا یکی از معروف ترین غذاهای دبی است که طعم لذیذ و خوشمزه ای دارد و از ادویه های هندی و گوشت خوش طعم بدست می آید؛ معمولا گوشت مرغ اما گوشت بره، ماهی یا حتی تخم مرغ را می توان جایگزین آن کرد. این غذا سرچشمه ایرانی دارد و سپس به هند برده شده است و از آن به بعد در خانه ها و رستوران ها تهیه می شود.
کنافه Knafeh
این دسر باستانی خاورمیانه ای با رشته های شیرین آغشته به شهد و پوشیده شده با پنیر تهیه می شود. برای این که رنگ و طعمی اماراتی به آن ببخشند، کنافه همراه با گلاب و پسته تزئین می شود. سفر به دبی بدون امتحان کردن این لذت ترد و طلایی که تنها یک لقمه از آن شما را به دنیایی دیگر می برد، کامل نمی شود. مکان های مختلفی برای امتحان کردن این دسر در دبی وجود دارند، بنابراین خود را برای این طعم بهشتی آماده کنید.
بابا غنوج Baba ghanoush
بر اساس دست نوشته های عربی قدمت بابا غنوج به قرن سیزدهم بازمی گردد. این غذا از بادمجان همراه با نان و سبزیجات عالی تهیه می شود. غذایی مشابه با نام متبل یک نسخه تندتر از بابا غنوج به شمار می آید. این غذا یکی از مواردی است که حتما در سفر به دبی باید آن را امتحان کنید. برای ایجاد طعم دودی مشخص که بابا غنوج را به یکی از بهترین غذاهای دبی تبدیل می کند، بادمجان را تا زمانی که شروع به از بین رفتن کند، کبابی می کنند.
منوشه Manousheh
منوشه که به پیتزای دبی معروف است، یک صبحانه محبوب در دبی و سایر کشورها به حساب می آید. منوشه یک نان مسطح با پنیر عکاوی، روغن زیتون و گیاهان معطر است. این پیتزا به خوبی با گوشت بره چرخ کرده یا مربای شیرین هماهنگ می شود. از نظر غذای خیابانی دبی نیز باید آن را امتحان کنید، زیرا راحتی خوردن یک تکه باعث می شود هر جا که هستید می توانید از یک میان وعده آسان لذت ببرید.
لگیمات Luqaimat
دامپلینگ های شیرین که در بیرون ترد و در داخل نرم هستند، در فستیوال ها و جشن های خاص مانند جشن های عروسی، عید و رمضان بسیار محبوب هستند. این کوفته های خوشمزه با مخلوطی از آرد سفید، کره و شکر درست می شوند و سپس به شکل توپ هایی در می آیند و در روغن به صورت کامل سرخ می شوند. این شیرینی ها به اندازه توپ های طلایی همراه با شربت خرما و دانه های کنجد سرو می شوند. هر لقمه از این غذای لذیذ شما را بیشتر مایل می کند. ترکیب آن ها با بستنی در سریع ترین زمان ممکن قلب شما را آب می کند.
شیش تاووک Tavuk Şiş
شیش تاووک یک وعده غذایی کباب است که تقریبا در منوی هر رستورانی در دبی یافت می شود. شیش تاووک را می توان مانند هر کباب دیگری بر روی سیخ خورد، اما ظاهرا در نان ساندویچ طعم بهتری دارد. این کباب با تاثیر از غذاهای ترکیه گرفته شده است و راه خود ازطریق سرآشپزهای معروف به هند و دبی پیدا کرده است.
فلافل با حمص
گلوله های سبزیجات سرخ شده و نخود خامه ای پوره شده و امتحان فلافل با حمص در دبی به تنهایی تجربه ای دلپذیر است. هر لقمه فلافل ترد آغشته به حمص خامه ای مملو از روغن زیتون، جوانه های چشایی شما را مثل هیچ چیز دیگری ناز می کند. معمولاً با سالاد سالم و نان پیتا سرو می شود که آن را به یک وعده غذایی ایده آل تبدیل می کند. فلافل با حمص یک خوراکی شگفت انگیز خاورمیانه ای است که طعمی عجیب از پیاز، جعفری، لیمو، سس تاهینی و روغن زیتون می دهد.
مدروبا Madhruba
بسیاری از شما فرنی گیاهی را امتحان کرده اید. اما آیا تابحال فرنی مرغ را نیز امتحان کرده اید؟ اگر نه، باید مادروبه را امتحان کنید. مادروبه که به عنوان یک غذای خوشمزه در دبی شناخته می شود، ذائقه شما را به شیوه ای متفاوت قلقلک می دهد. به همین دلیل است که در منوی بسیاری از رستوران ها دیده نمی شود. مواد اولیه شامل سبزیجات، ادویه و مرغ است.
سالونا Saloona
سالونا یکی دیگر از خورش های اماراتی است که سرشار از ویتامین و پروتئین است و معمولا به خاطر سادگی و طعم فوق العاده اش در دبی شهرت فراوانی دارد. یک نسخه محبوب، تکه های مرغ اضافه شده به برنج و مخلوطی از ادویه هایی مانند زردچوبه، زنجبیل رنده شده، پیاز، سیر خرد شده، روغن زیتون و چیلی است. این غذا علاوه بر این که یکی از وعده های اصلی برای خانواده هاست، در مراسم های خاص دبی سرو می شود. سالونا یک غذای محبوب در دبی به حساب می آید.
محلابیه Mahlabia
محلابیه یا محلبی کمی با سایر غذاهای معرفی شده در این فهرست تفاوت دارد؛ این یک دسر خامه ای عربی است. گلاب و پسته بزرگ ترین مواد اولیه این دسر عربی هستند، اما طعم طراوت بخش آن شما را غرق در خود می کند. در رستوران ها و در ماه رمضان بین کودکان محبوب است و گفته می شود سبک و سالم است.
این یک دسر سبک و در عین حال بهشتی است که از گل رز، شیر، آرد برنج و آب شکوفه های پرتقال تهیه می شود. اگر به دنبال یک طعم خارق العاده از غذاهای هندی در دبی هستید، امتحان کردن محلبی روز شما را می سازد. این دسر خوشمزه معمولا سرد سرو می شود و یکی از گزینه های مورد علاقه گردشگران در دبی است. فقط به یاد داشته باشید که آن را گرم نخورید زیرا طعم ها از بین می روند. بعدها به خاطر چشیدن محلبی از ما تشکر خواهید کرد.
سمبوسه Samboosa
مانند بیشتر نسخه های سمبوسه عربی که با گوشت تهیه می شود، این غذای محبوب نیز از غذاهای خیابانی هندی الهام گرفته است. اگر به دنبال غذاهای هیجان انگیز هندی در دبی هستید، سمبوسه بهترین گزینه برای شماست. این غذای مثلثی پر شده سرخ شده از بیرون ترد و از داخل نرم است. ترکیب آن با سس فلفل و سالاد می تواند طعمی بهشتی داشته باشد و هر پنی ارزش خرج کردن را دارد. بنابراین، آماده شوید تا طعم این غذای اصیل را به سبک دبی بچشید.
لاهماجون Lahm Bi Ajin
لاهماجون یک غذای کلاسیک عراقی است که در اصل از گوشت، سبزیجات، گیاهان معطر و ادویه ها بر روی یک خمیر نرم تهیه می شود و نسخه عربی پیتزا به حساب می آید. این غذا ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است و اغلب به عنوان یک پیش غذا همراه با یک فنجان چای سرو می شود. شیوه تهیه لام بی آجین بسیار متنوع است، به گونه ای که می توان آن را به صورت رول و دایره های کوچک نیز درست کرد. هر لقمه از لام بی آجین شما را راضی می کند و باعث می شود بیشتر بخواهید. اگر به دنبال امتحان کردن برخی از غذاهای معروف دبی هستید، این پیتزای خاورمیانه ای باید در فهرست شما باشد.
گوشت شتر Camel
به طور سنتی گوشت شتر توسط اماراتی ها خورده نمی شود، اما سرآشپزهای مدرن شهر همه تلاش خود را بکار گرفته اند تا از بریانی شتر گرفته تا برگر و خورش را امتحان کنند. شیر شتر که کمی شورتر از شیر گاو است، پروتئین بیشتری، کلسترول کمتر و ویتامین سی و آهن بیشتری دارد. آیا یک لیوان کامل برای شما زیاد است؟ به جای آن بستنی با شیر شتر را امتحان کنید. کافه های عربی در سرتاسر شهر طعم های مختلفی از پسته ای، شکلاتی گرفته تا خرمایی را ارائه می دهند.
چباب Chebab
این پنکیک خوشمزه به سبک اماراتی معمولا هنگام صبحانه سرو می شوند. آن ها با پنیر ترش و شربت خرمای شیرین پر شده و گرم می شوند. فرآیند پختن باعث می شود طعم های شیرین و شور با هم ترکیب شوند و طعمی شبیه به یک فوندوی سوئیسی غنی و خوش طعم دارد. غذاهای خوشمزه در Logma سرو می شود.
دیدگاهتان را بنویسید